Mare Digitale

digital creative

Inspirerende maandelijkse wallpaper

Elke maand heeft Smashing Magazine een blogbericht met allerlei wallpapers. Niet zomaar bureaubladachtergronden, maar met een maandkalender erbij.

Ik blog, in welke vorm dan ook, onregelmatig over de jaren. Bij het opruimen van mijn webserver kwam ik mijn blogposts uit 2009 – 2011 tegen. In Schatten van de zeebodem post ik een selectie van deze oudere berichten, aangevuld met mijn nieuwe, niet altijd veranderde kijk op de inhoud.

Ik gebruik een bureaubladachtergrond als maandelijkse boost voor mijn creativiteit. Een achtergrond op het bureaublad werkt inspirerend, maar vermindert in de loop van de tijd. Bij een maandelijkse wallpaper heb ik elke maand frisse inspiratie 🙂

Smashing Magazine post elke maand nieuwe achtergronden, allemaal voorzien van een maandkalender. Ze zijn gratis te downloaden en ze hebben ook een versie zonder kalender. Zo kun je de wallpaper ook bij veel inspiratie langer dan de maand op je beeldscherm hebben staan!

Voor deze maand koos ik de heteluchtballonnen van Cédric Bloem uit België. Deze en meer wallpapers voor augustus zijn te vinden op smashingmagazine.com