Mare Digitale

digital creative


Synergos Communicatie // Manager digitale communicatie en eindredacteur, 2010 – midden 2017

Als manager digitale communicatiehield ik me vooral bezig met project- en contentmanagement, (eind)redactie, wetenschap toegankelijk brengen, webdesign en -development en een vleugje digitale marketing. Meer →

synergos-cFoto Aleksandra Boguslawska

Werk met maatschappelijk belang

Synergos Communicatie is gespecialiseerd in communicatie over klimaatverandering, duurzaamheid en sociaal ondernemen. Ze geloven in de kracht van heldere taal en begrijpelijke communicatie voor een brede doelgroep.

glacierFoto Enelia Sandoval

Opdrachtgevers

Zo werkt Synergos Communicatie onder meer voor het programma Water & Klimaat, Atlas Natuurlijk Kapitaal, Kennis voor Klimaat, Mobility Concept en het Seinwezen, en geeft de organiatie een eigen (digitaal) magazine uit: Change Magazine.

Change Magazine // Project- en contentmanager, eindredacteur, 2010 – midden 2017

Voor ChangeMagazine.nl, een online magazine van Synergos Communicatie, was ik project- en contentmanager en eindredacteur. Meer →

change-mFoto Eutah Mizushima

Redactionele content

Voor de website coördineerde ik de content: ik hield interviews en schreef artikelen, stuurde collega-redacteuren en freelancers aan en redigeerde nieuwe content.

windmolens-zonFoto Karsten Würth

Toegankelijke wetenschap

De kennis en ervaring over klimaatverandering, zowel het aanpassen aan als voorkomen van, neemt toe. Change Magazine wil hiervoor een betrouwbaar informatiepunt zijn en brengt de kennis en ervaring op een toegankelijke wijze.

Stichting Caya Cama Ecuador // www.cayacama.nl

Vrijwilligerswerk voor Caya Cama →

cayacama

Caya Cama geeft kinderen een toekomst

Onderwijs is de beste manier om armoede te bestrijden. De stichting Caya Cama Ecuador zorgt ervoor dat inheemse kinderen in het dorp Ayllu Llakta een opleiding kunnen volgen.

cayacamawebsite

Codering website voor WordPress

Met het prachtige ontwerp van A10plus en teksten en foto’s van Zegge & Schrijve codeerde ik de website en maakte er een thema voor WordPress van. Daarnaast help ik de stichting bij de website en digitale communicatie.

Topkatten // www.topkatten.nl

Topkatten spreekt kattentaal: leer je kat te begrijpen, houd haar gezondheid in de gaten, welke band hebben mens en kat en hoe gaat het in huis? Lees meer over Topkatten.nl →

topkatten-1Foto Tudor

Voor kattenliefhebbers

Topkatten.nl geeft informatie, entertainment en nieuws over katten op één plek. Het is mijn professionele website over katten en staat sinds april 2010 online.

topkatten-2Fotobron

Compleet onderhoud

Voor de website doe ik alle werkzaamheden zelf: van het opzetten van een grafisch ontwerp tot de techniek, van schrijven van artikelen tot het inzetten van social media.